Nieuws

30-01-2012: Problemen e-mail: OPGELOST

Momenteel is het niet mogelijk om uw e-mail op te halen. Wanneer u dit doet via uw e-mailprogramma, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw ingeven.

De e-mail komt overigens wel gewoon aan op ons platform. We werken aan een oplossing.

11-10-2011: Allhosting / Cpanel machine down (opgelost)

De cpanel server is momenteel niet bereikbaar vanwege een grote aanval (DDOS) op één van de domeinnamen.

Op dit moment hebben we geen directe oplossing voor dit probleem en werken onze engineers er aan om het verkeer te blokkeren of extra verkeer toe te voegen om de capaciteit van de aanval te kunnen verwerken.

 

27 januari 2011: Upgrade hostingplatform (01:00) (regulier onderhoud)

Op 27 januari omstreeks 01:00 zal het volledige hostingplatform worden geupdate. Hierdoor zijn de websites en virtual private servers verminderd bereikbaar. Het e-mail en database platform blijft onverminderd bereikbaar.

06-08-2010: Allhosting / Plesk24 machine down

Momenteel ervaren wij problemen met machine die bekend staat als plesk24. We werden geconfronteerd met schijffouten.

Om de dienstverlening in de langere toekomst veilig te stellen, is besloten om een spare machine in te zetten. De verwachting is dat dit vandaag omstreeks 22:00 is opgelost.

21:39: Probleem opgelost.

30-11-2009: Switch defect in colocatiecentrum in rack R1-G9

Op dit moment is de switch defect die alle colocatieservers in rack R1-G9 voorziet van connectiviteit.

Op dit moment zijn wij bezig een nieuwe switch te plaatsen en te configureren. Zodra wij een update hebben zullen wij dit hier plaatsen.

08:57 - Outage geconstateert door monitoring systeem
09:56 - probleem bekend. De switch is defect; uplink werkt goed.
14:20 - Na controle blijkt dat het probleem niet bij ons ligt. Het datacentrum heeft op dit moment een probleem: http://www.eweka.nl/nl/status_meldingen/

Verwacht tijdstip dat het is opgelost: 14:30

 

28-07-2009

Op dit moment zijn alle websites op het cluster gekoppeld aan een backupsysteem. Hierdoor kan het zijn dat de website niet de laatste versie weergeeft. Ook heeft dit gevolgen voor de FTP.

De server die zorgt voor de actuele dataopslag heeft op dit moment problemen. Daarom is besloten de backupserver on-line te brengen en deze te koppelen aan de websites. Hierdoor kan het zijn dat de bezoeker verouderde data krijgt gepresenteerd.

Doordat op dit moment de data wordt teruggezet (de actuele data) is FTP verkeer niet mogelijk. FTP verkeer kan mogelijk het herstel nadelig beïnvloeden.

29-07-2009 13:05: Een groot gedeelte van de websites heeft zijn actuele data terug. Volgens verwachting zullen alle websites spoedig werken naar behoren.

15-04-2009: E-mail problemen

Sinds vanochtend hebben wij geconstateerd dat een aantal domeinen problemen ondervinden met het ontvangen van e-mail.

Op dit moment worden een aantal domeinen overspoelt met SPAM e-mail. Onze engineers werken op dit moment aan een oplossing.

- E-mailberichten die naar u zijn toegestuurd worden gebounced (afgewezen). De afzender heeft hierover bericht ontvangen.

UPDATE: Het probleem is inmiddels opgelost. De totale downtime op het mailplatform bedroeg 25 minuten.

3 december 2008

Omstreeks 18:42 kregen wij bericht van Leaseweb dat onze locatie op Schuberg Philis downtime ondervind. Er blijkt een switch defect te zijn. Hierdoor is een gedeelte van de dedicated servers en shared hosting niet bereikbaar.

Het volledige bericht:

Dear Customer,

At the moment we experience some troubles in (part of) our network.

We are doing our utmost to solve this issue a.s.a.p.
As soon as we have more information available, we will publish it here.

Please be patient while we are working on this problem.

An network engineer is in the neighbourhood, he will be on site in 5 minutes.

 

Regards,
LeaseWeb BV

Parallels Plesk 9 beschikbaar vanaf 9 december

De afgelopen periode heeft Parallels diverse makers van control panels over genomen. Bijvoorbeeld Helm en Ensim Pro. In versie 9 zijn de beste technieken van deze control panels samengekomen.

Vanaf 18 november kunt u bij AS Hosting uw huidige Plesk versie (laten) upgraden of een nieuwe VPS of dedicated server bestellen inclusief Plesk 9.

 

AS Hosting is officieel Parallels Gold Partner

Al geruime tijd werkt AS Hosting met Parallels producten. Onze VPS servers draaien op Virtuozzo en veel dedicated servers worden uitgerust met Parallels Plesk. Daarom is AS Hosting sinds september 2008 officieel Parallels Gold Partner.

Parallels Gold Partner heeft veel voordelen. Zo kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven VPS servers leveren en kunnen wij, dankzij directe inkoop, een dedicated server of VPS binnen enkele minuten (!) opleveren. Ook leveren wij alle additionele Parallels producten.

Gold Partner betekend dat AS Hosting beschikt over gedegen kennis en expertise van alle Paralles producten. Medewerkers van AS Hosting gaat regelmatig op cursus en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en versies. Ook hebben wij rechtstreeks contact met Parallels om eventuele bugs in software direct op te lossen.

 

Nieuw: Linux VPS met Parallels Plesk 10 voor slechts € 19,95

In veel gevallen is een Virtual Private Server een betere keus dan een dedicated server. Immers, het stroomverbruik, de hardware en de rackruimte wordt gedeelt met andere servers.

Bij AS Hositng kunt u nu een VPS met een Plesk 10 licentie bestellen voor slechts € 19,95 per maand. Dat is slechts € 1,99 per maand per website. Uiteraard inclusief onze befaamde ondersteuning.

De Plesk VPS kunnen wij inzetten voor slechts € 19,95 per maand. Bestel direct op onze website of vraag het orderformulier op via: 0511-469972. Nog niet zeker over uw keuze? 30 dagen gratis proberen kan ook!

AS Hosting neemt activiteiten MorganaHost over

Sinds 1 oktober worden de klanten van MorganHost bedient door AS Hosting. Sinds deze dag zijn alle activiteiten van MorganaHost overgedragen naar AS Hosting.

De oud-eigenaar van MorganaHost heeft voor zijn klanten een betrouwbare en stabiele plaats gevonden. Morgana IT, waar MorganaHost onderdeel van was, gaat verder met het uitbouwen van de consultancy werkzaamheden.

 

AS Hosting neemt activiteiten AllHosting over

Sinds 1 oktober worden de klanten van AllHosting bedient door AS Hosting. De firma AllHosting was altijd een dochteronderneming van AS Hosting.

Om de organisatie te verbeteren en de klanttevredenheid nog verder te vergroten, is besloten de naam AllHosting te laten vervallen.