Over AS Hosting

Apparatuur

Bij AS Hosting maak je voor 100 % gebruik van Intel hardware en draaien jouw applicaties op 12 Intel Modular Server systemen. Elk systeem bevat zes blades en beschikt over een eigen hoeveelheid geheugen en een set harddisks. De Intel Modular Server is winnaar van de Techworld Award voor 2008.

Server setup

De servers van AS Hosting zijn volledig van elkaar gescheiden om een excellente uptime te garanderen. Je e-mail draait fysiek op een andere server dan je website. Dit geldt ook voor je statistieken, je FTP server en je control panel.

Download serversetup overzicht

Netwerk

AS Hosting beschikt over eigen rackspace op TelecityRedbus, aan de Gyroscoopweg te Amsterdam. Daarnaast beschikken wij over een eigen RIPE Membership en zijn wij aangesloten op de AMS-ix en andere (inter)nationale connectiepunten.

Backups

Back-ups worden door AS Hosting dagelijks verzorgd en deze worden bewaard voor 6 dagen.

Actieve monitoring

Het totale hostingplatform van AS Hosting wordt iedere minuut gecontroleerd op een 100-tal punten. Mochten er onverhoopt problemen optreden dan worden deze door ons team van specialisten snel en adequaat opgelost. Een geruststellend idee.

Betrouwbare partner

AS Hosting is jouw betrouwbare partner, voor nu en in de toekomst. AS Hosting is een dochteronderneming van NedLook internet. Onze zusteronderneming Xenosite heeft zich gespecialiseerd in het leveren van internetdiensten aan de zakelijke markt.

Lidmaatschappen

AS Hosting is officieel deelnemer van de grootste instanties op het gebied van domeinnaamregistraties. AS Hosting koopt rechtstreeks in voor .nl, .be, .eu en .nu domeinnamen. Daarnaast is AS Hosting ook Parallels Gold Partner. Parallels is de belangrijkste ontwikkelaar van software op het gebied van hosting